مرکز همکار کاکرین ایران (Associate center Cochrane Iran)

۰۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۸۱ اخبار اصلی
مرکز همکار کاکرین ایران (Associate center Cochrane Iran)

کاکرین، شبکه جهانی مستقل از محققان، بیماران، مراقبان و مردم علاقمند به سلامت د رتاریخ 20 خرداد 1396 مرکز همکار خود در در ایران را افتتاح کرد. مرکز همکار کاکرین ایران در موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی ایران (NIMAD) مستقر است که اقدام به ارایه گزراش عملکرد اولین سال فعالیت خود نموده که در وب سایت مرکز به نشانی iran.cochrane.org و cochrane.ir نیز قابل دسترسی است.

از آنجایی که مهمترین هدف مرکز کاکرین ایران تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و مراقبت های سلامت در ایران است. یکی از اقدامات این مرکز تسهیل به کارگیری شواهد کاکرین است که د راین راستا دو اقدام مهم را به انجام رسانده است.

1- دسترسی به کتابخانه کاکرین (Cochrane Library)  ومتن کامل مرورهای کاکرین که در سامانه منبع یاب وزرات بهداشت به نشانی http://rsf.research.ac.ir بخش منابع اطلاعاتی Evidence-Based Resources برای همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور امکان پذیر است.

2- ترجمه خلاصه مرورهای کاکرین و انتشرات آن در کتابخانه کاکرین ایران به نشانی cochrane.ir با قابلیت جستجو که تا کنون به 1400 مورد رسیده است.

مشارکت در کارهای مرکز کاکرین ایران به شیوه‌های مختلف زیر امکان‌پذیر است:

1. همکاری داوطلبانه در ترجمه متون کاکرین از انگلیسی به فارسی (خلاصه مقالات، اخبار، پادکست، مطالب وبگاه و ...)
  2. همکاری داوطلبانه در ترجمه، استخراج داده‌ و ارزیابی risk-of-bias مطالعات کارآزمایی بالینی فارسی به زبان انگلیسی

امتیاز های همکاری با کاکرین ایران:

• همکاری‌ها از طریق ارجاع و جوایز سالانه، شناسایی و پیگیری می‌شود.
  • علایق و مهارت‌های جدید محققین توسعه پیدا می‌کند، و در رزومه‌ی آنها قرارمی گیرد.
  • موجب آشنایی با همکاران همفکرمی گردد.
  • شبکه‌ی اجتماعی و حرفه‌ای پژوهشگران گسترده می شود.
  • آموزش‌هایی در سطح بین‌المللی از متخصصین برتر دنیا در زمینه‌های پزشکی، سیاست‌گذاری سلامت، روش‌شناسی پژوهش و حمایت از مصرف‌کننده دریافت می گردد.

جهت همکاری در هریک کارهای مرکز کاکرین ایران  ارتباط از طریق نشانی info@cochrane.ir  امکان پذیر است.

جهت دانلود فایل آشنایی و گزارش عملکرد کاکرن ایران اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: کاکرین تصمیم گیری مبتنی بر شواهد

نظر شما :