کارگاه " آشنایی با ابزار پژوهش " برگزار گردید.

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳ کد : ۲۸۷۷ اخبار اصلی
کارگاه " آشنایی با ابزار پژوهش " برگزار گردید.

کارگاه آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی کشور با حضور دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت ویژه اعضای هیئت علمی ، دانشجویان و پژوهشگران  در دو پارت در تاریخ 16و بهمن 1397 برگزار گردید. در این  دو کارگاه آموزشی حدود 80 تن اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران  حضور یافتند.

نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) به آدرس http://research.ac.ir ،  مجموعه ای از شیوه نامه و سامانه های اطلاعاتی در برگیرنده اجزای پژوهش علوم پزشکی کشور شامل پژوهشگران و نویسندگان مقاله، طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها، مقالات، مجلات، کتاب ها، پروانه های ثبت اختراعات و سایرموارد مرتبط  است. این نظام که به اختصار "نوپا " نامیده می شود.

پارت اول سالن کنفرانس امام جواد (ع) در مجتمع پیامبر اعظم (ص)        اسلاید کارگاه

پارت دوم سالن کنفرانس مرکز آموزشی درمانی ولیعصر (عج)               اسلاید کارگاه

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی کارگاه نوپا

نظر شما :